Nokian lukio

Uusimmat tiedotteet

Tiedote koulukuljetuksista lukuvuodelle 2019-2020 29.05.2019

Lue koko juttu

Pysäköinti 9.8. alkaen 01.08.2018

Lukion toiselle piha-alueelle on kesän aikana rakennettu väistötila, jossa sijaitsee muutama luokka (mm. kuvataide ja musiikki) sekä opiskeluhuollon ja opiskeliljakunnan/tutoreiden huone. Väistötila jouduttiin rakentamaan varsinaiselle piha-alueelle ja näin ollen ko. pihan parkkipaikat poistuivat käytöstä. Uusia pysäköintipaikkoja ei vielä ole ehditty toteuttaa. Toistaiseksi pysäköintipaikkoja on lukion pihassa hyvin rajoitetusti, joten mikäli mahdollista suositellaan kulkemaan muulla tavalla kuin mopolla/mopoautolla/autolla kouluun. Jäähallin parkkipaikalle voi kouluaikana (klo 8-16) pysäköidä.

Opiskelijapihan autoparkkipaikat pois käytöstä tiistaista 15.5. alkaen 14.05.2018

Parakkien rakennusta opiskelijapihan asfalttialueen reunaan ryhdytään valmistelemaan huomisesta alkaen. Tämän vuoksi opiskelijapihan autoparkkipaikat eivät ole käytettävissä 15.5.2018 alkaen. Parkkipaikka on haettava Ilkantien puoleisen parkkialueen reunasta tai koulun tontin ulkopuolelta.

Juoksu lasten hyväksi: Team Rynkeby -koulujuoksu 11.4. 04.04.2018

Keskiviikkona 11.4.2018 koulumme osallistuu ”Team Rynkeby – God Morgon Koulujuoksuun”, joka on Pohjoismaiden suurin koululaisten hyväntekeväisyysjuoksu. http://www.team-rynkeby.fi/koulujuoksu.aspx Juoksu on Team Rynkeby säätiön järjestämä, ja siihen osallistuu satoja kouluja Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Tavoitteena on motivoida oppilaita liikkumaan sekä samalla yli luokka-, koulu- ja maarajojen olla aktiivisesti mukana keräämässä varoja vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Suomessa kaikki osallistuvat koulut keräävät rahaa Aamu Säätiölle. Kerätyillä varoilla rahoitetaan elintärkeää lasten syöpätutkimusta ja hoitojen kehittämistä. Oheisen linkin kautta pääset katsomaan Aamu säätiön tervehdyksen Team Runkeby God Morgon tiimeille. https://drive.google.com/file/d/0B_KZ8vP_1BapMXdETUppSE1DQ1k/view?ts=5a96b926 Mahdollisuus hankkia mikrosponsoreita Ennen juoksua oppilailla on mahdollisuus hankkia mikrosponsoreita perheenjäsenistä, ystävistä ja paikallisista yrittäjistä, joita pyydetään antamaan tietty summa kierrokselta tai kilometriltä, jonka kukin oppilas juoksee Team Rynkeby – God Morgon Koulujuoksun yhteydessä. Juoksemme 60 minuuttia, ja jokainen kierros on 700 metriä pitkä. Sponsorointi tapahtuu näin Mikrosponsorit merkitään sponsorointilomakkeisiin, jotka on jaettu koulussa oppilaille. Juoksun jälkeen oppilas laskee itse kunkin sponsorin lahjoitussumman ja kertoo summat sponsoreilleen. Kaikki sponsorointimaksut menevät lyhentämättöminä Aamu Säätiölle. Rahat maksetaan osoitteessa www.teamrynkeby-godmorgon.fi/lahjoitus 20.4.2018 mennessä. Parhain terveisin, Koulun henkilökunta ja liikuntatutorit

Suositus Nokian lukion opiskelijoiden omien päätelaitteiden hankintaan lukuvuodelle 2017 - 2018 12.05.2017

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.30.5 © 2000-2019 Visma